Joli Julie logo

Focus-on

Verschillende Focus-on behandelingen

Focus-on Filler:
De Focus-on Filler gelaatsbehandeling combineert de toepassing van geavanceerde skincare-technologie met het gebruik van een ultra-krachtig professioneel serum.
Het werd ontwikkeld om rimpels in het gelaat glad te strijken en de jeugdige uitstraling en vollere look van bepaalde zones, zoals de oogcontour en de wangen, te herstellen.

Vervanging voor Fillers
Je bent nog een beetje huiverig voor fillers, maar je wilt wel een jeugdige huid met een gezonde glow? Boek dan nu een Environ Focus-on Filler behandeling. Of wil je het effect van een voorgaande filler-behandeling opfrissen? Ook dan biedt deze behandeling resultaat.

De kenmerken van deze intensieve, 45-minuten durende behandeling:

  • Gladstrijkend, verstevigend, volumiserend effect.
  • Gericht op specifieke zones
  • Natuurlijke verbetering
  • Pijnloos

Focus-on Frown: 
Een unieke peptidenmix die het aanzien van kraaienpootjes en fronslijnen op het voorhoofd vermindert zodat je huid er jeugdiger uitziet.

Focus-on Eye: 
Combineert onze krachtige peptidencomplexen met hyaluronzuur en zorgt ervoor dat de oogcontour er stralend, gehydrateerd en jeugdig uitziet.

Focus-on Texture: 
Een intensieve combinatie van de drie technologieën van Environ: Dual electro-sonic, Cool Peel en Micro needling verbeteren het aanzien van zachte littekens en zorgen voor een zachtere, gladdere huidtextuur.

Focus-on Even Tone: 
De krachtige combinatie van vitamine A, C en alfahydroxyzuren (AHA) is een unieke aanpak om het aanzien van pigmentvlekken te verhelderen zodat de teint egaler en helderder wordt.

Focus-on Blemish Acne: 
Behandelt doelgericht de acne probleemzone door exfoliërende zuren, en biedt zo een oplossing voor de onzuivere huid met ontstekingen.

Focus-on Rosacea: 
Behandelt doelgericht de roodheid en ontstekingen door milde zuren, en biedt zo een oplossing voor de couperosehuid.

Supplement

  • Microneedling met de Cosmentic Roll-Cit versnelt de opname van de ingrediënten tot 3000x meer.