Joli Julie logo

Essential

Prijslijst en duur Environ behandelingen

More-me huidscan (45min – € 45,00)

Discovery behandeling (120 min – € 105,00)

Essential behandeling met 1 focus zone €110,00 (90 minuten) of Essential behandeling met focus op hele gelaat €135,00 (105 minuten).

Essential YOUTH RESET

Essential MOISTURE BOOST

Essential COMFORT CALM

Essential RADIANCE REVEAL

Essential VITAMIN TOUCH  (75 min – € 80,00)(zonder DF-apparaat)

Verschillende Essential behandelingen

Essential Youth Reset: 
Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.

Essential Moisture Boost: 
Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen, en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid.

Essential Comfort Calm: 
Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.

Essential Radiance Reveal: 
Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.

Manuele behandeling

Een luxueuze, ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken. De magie van deze verzorging ligt in de combinatie van speciaal geselecteerde krachtige formules en de therapeutische handen van de huidverzorgingsprofessional. Aanbevolen voor iedereen met contra-indicatie voor 
elektro-sonische stroom.

Supplement

  • Microneedling met de Cosmentic Roll-Cit versnelt de opname van de ingrediënten tot 3000x meer.